WTM TEA GA3DA

GDG Tlemcen
Wed, Aug 30, 2017, 1:00 PM (CET)

About this event

________________________WTM TEA GA3DA__________________________
P.S WTM TEA GA3DA = WTM TEA Meeting on the Arabic way
______________________________________________________________________
What is it ?
It is a small event (1/2 day) specially for the women of the community.
Why ?
-To share WTM MENAT Summit & ArabWic experience.
-Putting women up to date with the ML,Tensor flow, Cloud Computing and how Google figure on it .
How?
By lighting technical talks(30min) + Personal development session + Tea Ga3da(round tabla with women)
_see Agenda _
____________________________Agenda________________________________
13:00 - 13:15 15min Registration / Seating
13:15 - 13:30 15min WelcomeWords & WTM Presentation
13:30- 14:00 30min IceBreaker_ Activitiy _
14:00 -14:30 30min Cloud Computing _ Talk _
14:30 -15:00 30min Empowerment Workshop PD
15:00 -15:30 30min ML /TensorFlow _ Talk_
1h50min for WTM TEA GA3DA: Tea Break+Round table with Women+Sharing (Best Practices ,MENASummit expeience)
16:50 - 17:00 10min Group picture
____________________________________________________________________
^*^*^*^*^*^Come and have a TEA Ga3da with us ^*^*^*^*^
____________________________________________________________________
Please for those who will join us confirm your present by filling out this form
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftQWQJ35HOt6ElYhp_XSnK8rAKRk--y1Lk1_Ck5XcpnVRDtg/viewform 

_____________________________________________________________________
#GDG #WTM #Tlemcen #WTM_TEA_GA3DA


Organizer