International Women's Day Albania - IWD 2020

GDG Tirana
Sat, Mar 7, 2020, 4:00 PM (CET)

15 RSVP'ed

About this event

International Women's Day (IWD) Albania 2020 është pjësë e një serie eventesh të ndërmarra dhe mbështetura nga gjigandi i teknologjisë, Google.
Ky event do të shërbejë si vendgrumbullimi i gjithë grave për të promovuar arritjet profesionale të femrave në teknologji, dhe mbi të gjitha do të shërbejë për krijimin e një komuniteti inspirues dhe fuqizues për të gjithë femrat e TIK.
Gjatë eventit ju do të keni mundësinë të dëgjoni histori frymëzuese, të përfshiheni në diskutime teknike, të bisedoni dhe shkëmbeni eksperienca me femra të sukseshme në teknologji dhe mbi të gjitha të FESTONI.
Mos e humb mundësinë për tu bërë pjesë e eventit më të rëndësishëm në Shqipëri, që mbledh bashkë gjithë femrat e apasionuara mbas teknologjisë. Rezervo vendin tënd për tu bërë pjesë e edicionit të parë të IWD Albania.
Më shume detaje mbi eventin mund të gjeni ne https://sites.google.com/view/iwdalbania .


Organizers