Google’ın 2025 vizyonunu ve en yeni duyurularını hep birlikte izliyor, anında değerlendiriyoruz!
2 RSVP'd
Google Developer Groups Samsun
Google I/O geri döndü – çevrim içi ve herkes için ücretsiz!
Etkinliğe kaydoldum ve seni de orada görmek harika olurdu.
Google I/O’nun ardından, Google Developer Group Samsun olarak bir I/O Extended etkinliği düzenleyeceğiz. Bu etkinlikte duyurulan yeni teknolojileri konuşacak, yerel Google Developer Expert’leri ve Googler’ları davet ederek Soru-Cevap oturumları gerçekleştireceğiz.
Kayıt olduğunuzda şu ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz:
Canlı yayınlanan ve farklı saat dilimlerinde erişilebilen Atölye Çalışmaları (Workshops) ve "Bana Her Şeyi Sor" (Ask Me Anything - AMA) oturumlarına yer ayırtabilirsiniz.
Kişiselleştirilmiş etkinlik önerileri ve rozetler alırsınız.
Oturumlar sırasında canlı soru-cevaplara katılabilir ve I/O Adventure platformunda sohbet edebilirsiniz.
🎯 Etkinlik Detayları:
I/O, dünya çapındaki geliştiricileri bir araya getirerek ilham verici sohbetler, Google uzmanlarıyla uygulamalı öğrenme fırsatları ve en yeni geliştirici ürünlerine ilk bakış imkânı sunar.
📅 Tarih: Mayıs 20 2025
💸 Ücret: Herkes için, her yerden katılım ücretsiz
⏳ Kayıt Son Tarihi: Etkinlik süresince kayıt açık olacak; ancak atölye çalışmaları ve AMA oturumlarında kontenjan sınırlı olduğu için yerler hızlıca dolabilir. Program yayınlandığında yer ayırtmak için bildirim almak adına şimdi kaydolun.
✍️ Google I/O 2025’e Nasıl Kayıt Olunur?
Google I/O 2025 web sitesini ziyaret edin.
Bir Google hesabı veya Gmail adresiyle giriş yapın.
Kayıt formundaki soruları yanıtlayın ve gönderin.
Başarıyla kaydolduğunuzda onay e-postası alacaksınız.
📢 Google Developer Groups Samsun tarafından düzenlenecek I/O Extended için nasıl kayıt olunur?
📍 Etkinliğe buradan katılımınızı onaylayın: https://kommunity.com/google-developer-groups-samsun/events/gdg-samsun-google-io-2025-watch-party-fb596dce
Sizinle çevrim içi ortamda sohbet etmek için sabırsızlanıyorum!
Ankara Sanayi Odası Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi
Digital Transformation Consultant / Trainer
Redon Technology
Senior Software Engineer Team Lead
Digitheta
GDG Organizer
GDG Organizer
GDG Organizer
GDG Organizer
GDG CO-Organizer
Team Member
Team Member
YEDAŞ - Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.
GDG Team Member | Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.
Contact Us