GDG on Campus Samsun University - Samsun, Türkiye
Train the Trainer etkinliğimizde eğitim alan ekip üyelerimiz eğitim verecek. Ekibimizin deneyimli üyelerinden Hafsa Çataklı ve Merve Tosun, yapay zekaya ilgi duyan katılımcılara temel düzeyde bir "Yapay Zeka 101 Eğitimi" sunacak. Bu eğitimde, yapay zekanın temel kavramlarını, uygulama alanlarını ve günlük hayattaki etkilerini keşfedeceğiz.
0 RSVP'd
rain the Trainer etkinliğimizde yoğun bir eğitim sürecini başarıyla tamamlayan ekip üyelerimiz, şimdi öğrendiklerini paylaşmak üzere eğitmen koltuğunda yerlerini alıyor! Ekibimizin değerli ve deneyimli üyelerinden Hafsa Çataklı ve Merve Tosun, yapay zeka alanına ilgi duyan tüm katılımcılara özel olarak hazırlanmış bir "Yapay Zeka 101 Eğitimi" sunacak.
Bu eğitim, yapay zeka teknolojilerine dair temel bir anlayış kazanmak isteyen herkese açık ve erişilebilir bir içerik sunmayı hedefliyor. Katılımcılarımız, yapay zekanın ne olduğu, hangi problemlere çözüm sunduğu ve hangi sektörlerde nasıl uygulandığını öğrenmenin yanı sıra, günlük yaşamda nasıl etkiler yarattığını da keşfedecek.
Organizer
Contact Us