GDG on Campus Inonu University - Malatya, Türkiye
"Veri Bilimine Giriş - Python 101" etkinliği, GDG on Campus INÜ topluluğu tarafından düzenlendi. Katılımcılar, Python’un temel programlama yapıları ve veri bilimi uygulamalarında kullanılan NumPy, Pandas, Matplotlib gibi kütüphanelerle tanıştı. Eğitim, temel veri analizi uygulamalarıyla zenginleştirildi ve veri bilimine giriş yapmak isteyenler için faydalı bir başlangıç oldu.
RSVP'd
Bu etkinlik, GDG on Campus INÜ topluluğu tarafından düzenlenen "Veri Bilimine Giriş - Python 101" başlıklı bir eğitim çalışmasıdır. Etkinlikte, veri bilimine ilgi duyan katılımcılar, Python programlama dilinin temel özelliklerini öğrenirken aynı zamanda veri analizi ve manipülasyonu gibi temel kavramlarla tanıştı. Eğitim boyunca, Python’un veri bilimi uygulamalarında sıkça kullanılan kütüphanelerinden olan NumPy, Pandas ve Matplotlib gibi araçlara giriş yapıldı. Katılımcılar, bu araçları kullanarak basit veri setleri üzerinde analizler gerçekleştirdi ve veri biliminin pratik yönlerini deneyimleme fırsatı buldu. Etkinlik, hem veri bilimi alanına adım atmak isteyenler için yol gösterici hem de Python’un veri bilimi açısından ne kadar güçlü bir araç olduğunu göstermek açısından oldukça verimli geçti.
Monday, November 11, 2024
10:30 AM – 12:00 PM (UTC)
Organizer
Core Team Member
Core Team Member
Core Team Member
Core Team Member
Core Team Member
Co-Organizer
Core Team Member
Core Team Member
Core Team Member