Veri Bilimine Giriş - Python 101

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, İnönü Üniversitesi, MALATYA, 44280

GDG on Campus Inonu University - Malatya, Türkiye

"Veri Bilimine Giriş - Python 101" etkinliği, GDG on Campus INÜ topluluğu tarafından düzenlendi. Katılımcılar, Python’un temel programlama yapıları ve veri bilimi uygulamalarında kullanılan NumPy, Pandas, Matplotlib gibi kütüphanelerle tanıştı. Eğitim, temel veri analizi uygulamalarıyla zenginleştirildi ve veri bilimine giriş yapmak isteyenler için faydalı bir başlangıç oldu.

Nov 11, 10:30 AM – 12:00 PM (UTC)

RSVP'd

Key Themes

Certification Study Group

About this event

Bu etkinlik, GDG on Campus INÜ topluluğu tarafından düzenlenen "Veri Bilimine Giriş - Python 101" başlıklı bir eğitim çalışmasıdır. Etkinlikte, veri bilimine ilgi duyan katılımcılar, Python programlama dilinin temel özelliklerini öğrenirken aynı zamanda veri analizi ve manipülasyonu gibi temel kavramlarla tanıştı. Eğitim boyunca, Python’un veri bilimi uygulamalarında sıkça kullanılan kütüphanelerinden olan NumPy, Pandas ve Matplotlib gibi araçlara giriş yapıldı. Katılımcılar, bu araçları kullanarak basit veri setleri üzerinde analizler gerçekleştirdi ve veri biliminin pratik yönlerini deneyimleme fırsatı buldu. Etkinlik, hem veri bilimi alanına adım atmak isteyenler için yol gösterici hem de Python’un veri bilimi açısından ne kadar güçlü bir araç olduğunu göstermek açısından oldukça verimli geçti.

When

When

Monday, November 11, 2024
10:30 AM – 12:00 PM (UTC)

Organizers

• akif salman

Organizer

• Metin Ilgar Mutlu

Core Team Member

• Rabia Yılmaz

Core Team Member

• Baran Güçlü