🛑 You only need to get your tickets from Eventbrite, you do not have to sign up on this meetup page for the event. 🛑
Are you a techie that yearns to meet other techies ? Or Are you someone looking to become a techie?
Do you want to know what is new and cool ?
Do you want to get free hands on sessions on the latest tech ?
Do you want to win free swag in the process ?
GDG DevFests are large scale community-run events that can offer speaker sessions across Google product areas, all-day hack-a-thons or both. Each GDG DevFest will be inspired by and uniquely tailored to the needs of the developer community that hosts it. But while no two events will be exactly alike, each GDG DevFest will, at its core, be powered by a shared belief that when developers come together to exchange ideas, amazing things can happen.
Join us and help yourself grow!
11:30 AM to 12:00 PM : Registration (30 Min)
12:00 PM to 12:15 PM : Intro to GDG and DevFest by Shereef Marzouk (15 min)
12:15 PM to 12:30 PM : Code of Conduct by Hadear Marzooque (15 Min)
12:30 PM to 12:45 PM : Introduction to WTM by Hadear Marzooque (15 Min)
12:45 PM to 01:00 PM : Q&A about GDG/WTM/Code of Conduct (15 Min)
01:00 PM to 02:00 PM : Lunch
02:00 PM to 02:45 PM : Google Assistant skill by Shereef Marzouk (45 Min)
02:45 PM to 03:00 PM : Q&A About Google Assistant (15 Min)
03:00 PM to 03:30 PM : Break
03:30 PM to 04:15 PM : Angular 8 by Aravind Sundarrajan (45 Min)
04:15 PM to 04:30 PM : Q&A About Angular 8 (15 Min)
04:30 PM to 04:45 PM : Feedback Raffle and Winners!
04:45 PM to 05:00 PM : Closing.
We just ordered some really really nice prizes for the #DevFest! Join us and you might win!
Over $600 in prizes. I wonder who will be the lucky winners ?