International Women's Day North America Summit 2021 #CouragetoCreate #IWD21

2 RSVP'ed

About this event

Empowered women, empower all!

Mark your calendars! The North America Developer Ecosystem team is excited to announce the International Women's Day North America Summit on March 12-13th, 2021!

International Women's Day (IWD) is celebrated worldwide every year on March 8th, to show respect and appreciation toward women, and celebrate women’s economic, political, and social achievements.

This year, the North America Developer Ecosystem team is uniquely collaborating with our WTM Ambassadors and GDG organizers to bring you a region-wide North America IWD Summit.

The virtual event will bring together thriving women in tech and allies from all over the world for two days of keynote speakers, inspirational talks, and technical content. We invite you to join us to hear about Google Cloud, AI, Android, and Web technologies—all through the lens of what it means to be a woman in tech today, focused on having the #CouragetoCreate.

#CouragetoCreate #IWD #WomenTechamkers #GoogleDevelopers

Registration page: https://events.withgoogle.com/international-womens-day-iwd-north-america-summit-2021/

Code of Conduct: https://developers.google.com/community-guidelines

Agendahttps://events.withgoogle.com/international-womens-day-iwd-north-america-summit-2021/schedule/#content 

Schedule

IWD North America Summit will be taking place virtually on Friday, March 12 & Saturday, March 13 (1PM - 5:30PM US Eastern Time). The link to join will be provided once you have registered.

Please Note: Schedule and sessions are subject to change.

DAY 1 | FRIDAY, MARCH 12 

1:00 - 1:10 PM EDT - Welcome Remarks • 10 mins

1:10 - 1:40 PM EDT - Keynote • 30 mins

1:40 - 2:10 PM EDT - Women Techmakers Program • 20 mins

2:10 - 2:55 PM EDT - Leadership Workshop • 45 mins

2:55AM - 3:10 PM EDT - Break • 15 mins

3:10 - 3:55 PM EDT - Cloud Tech Talk • 45 mins

TRACK 1 | BEGINNER LEVEL

TRACK 2 | INTERMEDIATE LEVEL

3:55 - 4:30 PM EDT - Community Talks • 45 mins

4:30 - 5:15 PM EDT - AI / ML / TensorFlow Tech Talk • 45 mins

TRACK 1 | BEGINNER LEVEL

TRACK 2 | INTERMEDIATE LEVEL

5:15 - 5:30 PM EDT - Closing Remarks • 15 mins 

DAY 2 | SATURDAY, MARCH 13 

1:00 - 1:05 PM EDT - Welcome Remarks • 5 mins

1:10 - 1:40 PM EDT - Keynote • 30 mins

1:05 - 2:05 PM EDT - Panel • 60 mins

2:05 - 2:50 PM EDT - Fireside Chat• 45 mins

2:50AM - 3:05 PM EDT - Break • 15 mins

3:05 - 3:50 PM EDT - Workshop • 45 mins

TRACK 1 | DESIGN THINKING & DEI

TRACK 2 | PRODUCTIVITY (WORK LIFE BLANACE)

3:50 - 4:35 PM EDT - Android Tech Talk • 45 mins

TRACK 1 | BEGINNER LEVEL

TRACK 2 | INTERMEDIATE LEVEL

4:35 - 5:15 PM EDT - Community Talks • 45 mins

5:15 - 5:30 PM EDT - Closing Remarks • 15 mins


Organizers

  • Linda Kovacs

    Linda Kovacs

    Accenture

    GDG Organizer

    View Profile
  • Fausto Hernandez

    Fausto Hernandez

    Team Member

    View Profile
  • Jason Rotella

    Jason Rotella

    Team Member

  • Blain Smith

    Blain Smith

    Team Member

  • Chadd Portwine

    Chadd Portwine

    Team Member

Partners